1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Team Toon Liessel actie van Toon Hikspoors voor Klimmen tegen MS

Een bericht van Toon Hikspoors, Toon is al vele jaren deelnemer bij Sportief Wandelen in Liessel. Toon heeft MS , maar iedere week kijkt hij naar zijn mogelijkheden.

Beste familie, vrienden, collega’s, buurtgenoten, sponsoren en bekenden,

Op 17 november 2013 bezochten we met z’n vieren (Toon, Maria, Marion & Janne) de Nationale MS dag. Tijdens deze dag ontmoetten we de grondleggers van de actie “Klimmen tegen MS”. Al snel daarna beslisten we dat we met z’n allen (incl. aanhang) een bijdrage wilden leveren aan de actie, d.m.v. een sportieve prestatie. Team Toon Liessel was geboren.

Fietsen werden geregeld, spullen ter voorbereiding werden aangeschaft, doelen werden gesteld: de eerste trainingen konden starten.
Ook de sponsoractiviteiten werden in gang gezet. We reisden immers voor het goede doel naar de mooie en onvoorspelbare “Mont Ventoux”.
€2.500,-- was ons streefbedrag.

Op 9 juni 2014 waren we al vroeg uit de veren om te gaan “Klimmen tegen MS”. Wat hebben we geklommen in een hitte die de lokale bevolking niet kent bij deze tijd van het jaar.

Bloedheet, zweten en kippenvel..
Bijzonder om met zovelen te knokken op de Mont Ventoux, met allemaal hetzelfde doel en ieder zijn eigen sportieve uitdaging! We bereikten na elkaar en soms samen de top.

Toon, de aanleiding voor onze actie, is per fiets in Sault gestart en heeft de top bereikt, geweldig dat hij deze klus geklaard heeft! Ook Arno heeft de top vanuit Sault bereikt. Maria ging de uitdaging aan vanuit Bedoin en slaagde per fiets. Marion bereikte de top te voet vanuit Bedoin. Janne bereikte de top vanuit Malaucene, Bedoin en Sault. Willem heeft zich deze dag ingezet als vrijwilliger op de motor. Hij heeft alle deelnemers ondersteund en hulp geboden waar nodig.

De voorlopige eindstand van de actie “klimmen tegen MS 2014” is € 824.062,-- Team Toon Liessel heeft hier ruim €5.000 aan bijgedragen. Wij danken iedereen voor alle kleine en grote giften!!! Met dit geweldige bedrag worden onderzoeksprojecten ondersteund die erop gericht zijn de kwaliteit van het leven voor MS patiënten op korte en lange termijn te verbeteren.

Via deze weg bedanken we jullie voor de sponsoring, support, hulp, interesse en alle motiverende woorden.. Geweldig om te ervaren hoe jullie de actie ontvangen hebben.

Aan de clubs en verenigingen verzoeken we deze mail door te sturen naar de leden, dank.

9 juni 2014 is voor ons een dag om nooit te vergeten!!

Zie bijgevoegd document voor wat impressies van de dag!
Klik hier voor een filmpje
Klik hier voor nog meer foto’s

Sportieve groeten van familie Hikspoors
Toon, Maria
Marion, Willem, Lise & Sten
Janne, Arno