1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Disclaimer

Alle informatie op de website van Sportief Bewegen Deurne is alleen geschikt voor informatieve doeleinden.
Beschouw de teksten op de website van Sportief Bewegen Deurne nooit als enige of als zonder meer gezaghebbende bron van informatie over gezondheid en ziekte.
Het is geen vervanging van het advies van een eigen arts of specialist.
De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Deze website verstrekt op geen enkele wijze medisch advies.

Het gebruik of toepassen van informatie op de website van Sportief Bewegen Deurne door bezoekers is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker.

Wij geven op deze website alleen algemene informatie, die we uiteraard met de grootst mogelijke zorg hebben samengesteld. Inhoudelijk betekent dit echter dat wij geen garantie kunnen geven met betrekking tot betrouwbaarheid, bruikbaarheid, volledigheid of nauwkeurigheid van hetgeen er is vermeld.

Het deelnemen aan een van de cursussen van Sportief Bewegen Deurne geschiedt helemaal voor eigen risico. Als u twijfelt of het deelnemen aan een cursus medisch verantwoord is, neem dan altijd eerst contact op met een behandelend arts. Zeker als u te maken hebt met medische beperkingen of een ziektegeschiedenis.

De externe links op onze site worden alleen aangeboden voor uw gebruiksgemak. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud op deze externe sites.

Niets uit de tekst of van de afbeeldingen die op de website van Sportief Bewegen Deurne te vinden zijn, dan wel de vormgeving van de website, mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, en mag niet worden opgeslagen in een geautomatiseerd bestand zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportief Bewegen Deurne.

Voor een toestemmingsverzoek kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.