1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Agenda activiteiten

De verschillende activiteiten (Sportief Wandelen, Seniorengymnastiek) vinden het hele jaar door plaats, uitgezonderd de vakantieperioden en de feestdagen.

Voor gedetailleerde informatie over de data, de dagen en de tijden waarop de verschillende activiteiten aangeboden worden, zie de volgende pagina’s:

Gedetailleerde informatie over Sportief Wandelen
Gedetailleerde informatie over Seniorengymnastiek
Gedetailleerde informatie over Stoelgymnastiek

Voor Sportief Wandelen, Seniorengymnastiek en Stoelgymnastiek bedragen de kosten € 180,- per jaar. Dit bedrag wordt in 12 termijnen van € 15,- via automatische incasso geïnd, zodat meedoen voor praktisch iedereen financieel mogelijk is. Voor alle duidelijkheid, de maandelijkse incasso staat dus los van het aantal lessen wat je in die maand krijgt.
Na inschrijving ben je doorlopend lid, uitschrijven kan alleen als je definitief stopt, de opzegtermijn is dan 1 maand. Je kunt je dus niet tijdelijk uitschrijven bij een (langere) vakantie of een andere tijdelijke afwezigheid.

De kosten voor de volledige basiscursus Nordic Walking, de opfrislessen en de Nordic Walking tochten worden (omdat het steeds maatwerk is) in overleg vastgesteld..

3-0-agenda-01
3-0-agenda-02
3-0-agenda-03
3-0-agenda-04
3-0-agenda-05